A ka shqipetar qe nuk i gezohet ketij lajmi?

Image result for edi rama qan

Qeveria ka thënë se propozimet, që postin presidencial do e bëjnë ekzekutiv, për herë të parë në historinë e shtetit moderne, do të sigurojë një administratë më të thjeshtë dhe më efektive, ndonëse kritikët paralajmërojnë se kjo do i jap qeveris fuqi pa kontroll nga institucione të tjera.
Ndryshimet prej 18 nenesh të Kushtetutës janë miratuar me 339 vota pro në parlamentin me 550 ulëse.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem