Vuqiq: Ja si më bëri horë Hashim Thaçi në Bruksel kur ma tha këtë


Për shqiptarët egziston vetëm një çështje, dhe ajo është për murin në Mitrovicë. Atyre nuk u intereson Bashkësia e Komunave Serbe (BKS) dhe për këtë e kanë mbështetjen e bashkësisë ndërkombëtare, ka thënë sot Vuçiq në një konferencë për shtyp me kryeministrin malazez.

“Ne shkuam në Bruksel. I mora temat, por ato u ndryshuan. Vetëm dy mbetën të njëjta. Unë e kuptova se çka është kuptimi i gjithë kësaj. Pastaj ata filluan të flasin për tregimin e murit, dhe asgjë për BKS”, tha Vucic

MOS E HUMB!! Kliko linkun e meposhtem per me teper

264 thoughts on “Vuqiq: Ja si më bëri horë Hashim Thaçi në Bruksel kur ma tha këtë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.