Të gjithë ju që keni një lule në kokë duhet të dini arsyen e rëndësishme

Ndoshta e keni vënë re kur flokët nuk rriten në një formë uniforme dhe të rregullt dhe sillen rreth një luleje. Kjo e ka një arsye shumë të rëndësishme.Në të gjitha kokat kjo formë edhe pse mund të jetë shumë e ndryshme mund të tregojë gjëra të rëndësishme për ne.
Ajo kryesisht ndahet në lule e djathtë dhe e majtë.
Gjëja e rëndësishme është se kjo ka shumë të bëjë me aftësitë tona, kryesisht me hemisferën dominuese.

Kliko ne linkun e meposhtem per me teper