Ul shtypjen e gjakut, kolesterolin dhe forcon eshtrat: detyrimisht ta pini këtë lëng

Kakao është shumë e shëndetshme, derisa pos se ka dhe një shije të këndshme, është shumë ushqyese dhe mundet të ndikojë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut dhe forcon venat e gjakut, derisa kështu mundet edhe të ulë kolesterolin e lartë. Për të gjitha këto veti shëruese meritor janë flavonoidet që kakao i përmban në përmbajtjen e saj, që njëkohësisht janë domethënëse duke ndikuar edhe në uljen e rrezikut për diabet. Kakaon do të duhej ta konsumoni të ngrohtë.

Kliko ne linkun e meposhtem per me teper