Më i mirë Samsung S8 apo iPhone 7?

Me betejen e vazhdueshme mes sistemeve operative iOS dhe Android, lufta mes kompanive Samsung dhe Apple veçpritet që të intensifikohet me daljen në treg të modelit më të ri Samsung Galaxy S8.
Në këtë tabelë më poshtë ju mund ta bëni vetë dallimin mes iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S8 dhe të vendosni se cilin ta bleni: