Alergjia nga kozmetika

Qëllimi i kozmetikës është që të na bëjnë të dukemi bukur dhe të ndjehemi të pastër. Preparatet kozmetike janë përdorur në mënyrë të sigurt nga miliona njerëz të të gjitha moshave në mbarë botën. Ndërkohë që shumë njerëz nuk kanë asnjë problem, tek disa të tjerë skuqja e lehtë dhe acarimi mund të jenë mjaft të zakonshme. Pra, shpesh mund të kemi reagime irrituese dhe alergjike.

Kliko ne linkun e meposhtem per me teper