Pija që shëron astmën, sëmundjet e zemrës, pagjumësinë, kollin dhe shumë sëmundje tjera

Një numër i madh frutash dhe perimesh njihen si produkte të cilat i shërojnë problemet e ndryshme shëndetësore, pa pasur nevojë për përdorim të ilaçeve farmaceutike.
Më poshtë e keni një recetë të një pije, e cila funksionon si ilaç i vërtetë dhe jua përmirëson shëndetin e përgjithshëm. Kjo pije kryesisht përbëhet nga hudhra dhe qumështi i ngrohtë.
Përbërësit: