Burrat e Kosovës dhe ata të Korçës janë kulmi i racës shqiptare


Durham përshkruan një kohë të vështirë të refugjatëve shqiptarë në Vlorë, të cilët ishin dëbuar nga grekët pas masakrave dhe pasi ua kishin plaçkitur pasuritë.
Kjo është koha kur Princi Wied, të cilin Durham e quan Mbret, e viziton Vlorën.
Po ashtu, është koha para fillimit të Luftës së Parë Botërore e cila te shqiptarët ngjallte shpresa për kthimin e Kosovës brenda Shqipërisë natyrale.
MOS E HUMB!! Kliko linkun e meposhtem per me teper

52 thoughts on “Burrat e Kosovës dhe ata të Korçës janë kulmi i racës shqiptare”

 1. levitra vs viagra vs cialis reviews
  levitra vs viagra reviews
  levitra coupons printable coupons
  price of levitra at walmart pharmacy

 2. buy brand viagra cheap
  viagra effects time
  youtube viagra commercial 2015 actress football jersey
  brand viagra without a doctor prescription indianapolis indiana

 3. viagra vs cialis vs levitra price comparison
  side effects of levitra vs viagra
  best price levitra 20 mg
  cialis vs viagra vs levitra dosage review

 4. best time to take viagra pill
  generic viagra manufacturers india
  cost of generic viagra by teva generic
  best time to take viagra

Leave a Reply

Your email address will not be published.