KUJDES! Ja cfar deme shkakton Aspirini

KUJDES! Ja cfar deme shkakton Aspirini

Shkenctaret zbuluan se pacientët që kishin përdorur aspirinë, kishin 1.9 herë më shumë gjasa për t’u prekur nga arresti kardiak. Këto të dhëna përforcojnë kështu studime të mëparshme, që kanë dalë në konkluzionin se aspirina bën më shumë dëm se mirë.

Të dhënat e kohëve të fundit tregojnë gjithashtu se ajo shkakton gjakderdhje në stomak dhe në raste të rralla edhe në tru. Studimi ku u vëzhguan 30 mijë pacientë, u dallua se ata që kishin aritmi kardiake, ishin tepër të rrezikuar nëse merrnin aspirinë në vend të një qetësuesi tjetër.

Kliko linkun e meposhtem per me teper