Ja sa orë gjumë duhet të flini sipas moshës, që të keni shëndet të përkryer

Gjumi është shumë i rëndësishëm për mirëqenien e përgjithshme dhe pa të trupi nuk do të arrinte të funksiononte. Nevoja e tij për gjumë ndryshon nga një moshë në tjetrën.

Ora e rekomanduar e gjumit për një të rritur është 8 orë çdo natë. Megjithatë, fëmijët nën 18 vjeç priren të flenë më shumë, ndërsa të moshuarit flenë më pak. “Fondacioni Kombëtar i Gjumit” ka dizenjuar një grafik ku paraqiten oraret që duhet të flejë një njeri sipas moshës.

MOS E HUMBIS…! SHIKO ME SHUME….