Shokohen mjeket nga rezultati, fshehtesia pse burri dhe gruaja te bejne gjumin ne nje krevet?

Kjo traditë ka nisur për arsye financiare, atëherë kur krevatet kushtonin shumë.

Kur një miku im zuri një dhomë të apartamentit tim, u detyrova të flija në një krevat me djalin tim të lëvizsshëm 3-vjeçar dhe gruan shtatzanë. Me shume gërrhitje dhe disa shqelma, vendosa të shkoja në divanin e kuzhinës ku u bekova me gjumin më të mirë të gjithë këtyre muajve.

Vuaj prej kohësh nga pagjumësia dhe një gjumë i mirë për mua zgjat nga tre deri në pesë orë. Bëj ecejake nëpër apartament ndërkohë që më kap paniku për zbardhjen e mëngjesit.

MOS E HUMB, KLIKO LINKUN E MEPOSHTEM PER ME SHUME…