Nuk do ta besoni se cfare u zbulua se fshihet pas “Spitalit Amerikan”

Një prej spitaleve private më të favorizuara në vitet e fundit, Spitali Amerikan, rezulton se është pronësi e dy kompanive amerikane të kontrolluara nga financieri George Soros.

Të dhënat janë një ‘sekret i hapur’, pasi disa institucione shtetërore amerikane e konfirmojnë një fakt të tillë, por dhe vetë spitali amerikan e konfirmon.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione