Rama bën gafën e madhe në Facebook, Vasili kap gjithçka në kohë dhe e “kryqëzon”

Çdo mëngjes kryeministri Edi Rama poston një status rutinë në faqen e tij zyrtare në Facebook ku i uron ndjekësve ditë të mbarë.

Ai pati një takim 2-ditor në Vlorë me qytetarët ku zhvilloi edhe një mbledhje me ministrat e menjëherë pas kësaj, në vend që të postonte në faqen e tij në Facebook mbi aktivitetet në qytetin bregdetar.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione