“Çmendet moti”, ja çfarë ndodh javën tjetër

Jemi në mes të muajit tetor dhe moti “duket xham” siç do thonin gjyshet tona. Temperaturat vijojnë të rriten ditë pas dite megjithëse mëngjesi vijon të jetë i freskët.

Rritja do të vazhdoje dhe nesër e gjatë gjithë javës së ardhshme, ku temperaturat maksimale do të arrijnë deri në 30 gradë celsius.


MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione