Fëmija afrohet për të kërkuar lëmoshë tek një makinë, por ajo që gjen brenda ia thyen zemrën

Kjo histori emocionale do t’ju bëjë të mendoni rreth vlerës së madhe që ka jeta dhe shëndeti.

Afrika është kontinenti që ka vendet me nivelet më ekstreme të varfërisë në botë. Sipas Bankës Botërore nga 48 vende, 34 kanë standardin më të ulët të jetesës në kontinent dhe varfëria e tyre është përkeqësuar në 25 vitet e fundit.


MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione