Realizoi një selfie dhe e hodhi në Facebook, miqtë e djalit zbuluan detajin drithërues në foto

Në të njëjtën situatë si në një film horror, Niall Day u befasua kur miqtë e tij i komentuan në foton që kishte vendosur në Facebook se prapa tij ishte një fantazmë.

Imazhi i çuditshëm, i marrë në shtëpinë e tij në Preston, Lancashire, Angli, tregon Niall në plan të parë teksa ka realizuar një foto para pasqyrës.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione