Kopshti zoologjik shpërndau një video duke ushqyer një bebe, askush nuk e gjeti çfarë kafshe ishte

Kopshti zoologjik “Taronga Zoo” në Australi ka më shumë se 350 lloje kafshësh në n kujdesin e tij dhe këtë e vërtetojnë edhe videot që faqja e tij zyrtare hedh në rrjetet sociale.

Një video e ngarkuar së fundmi tregon një krijesë të vogël, të zhveshur, të ngjashme me miun, e cila është duke u ushqyer nga duart e një prej kujdestarëve të kopshtit.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione