Të dënuar për vrasje, përdhunim dhe trafik droge në Angli, kush janë tre shqiptarët?

Tre shqiptarë të dënuar në Angli për vepra të rënda penale janë ekstraduar për të vuajtur në Shqipëri pjesën e mbetur të dënimin. Njoftime nga policia bëjnë me dije se ekstradimi i tyre është kryer të mërkurën rreth orës 12:30.

Mbi tre të ekstraduari rëndojnë akuza për vrasje, trafik droge dhe marrëdhënie seksuale me dhunë.


MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione