“Ty s’dua ta shoh bojën në televizor”, shpërthen ashpër gazetarja

Unë kam kohë që s’dua të ta shoh bojën në televizor ty!

Prit, nuk jam kaq trime. Nuk e kam me ty që drejton formate televizive, se ndryshe do pres ndonjë dush të ftohtë vetë dhe s’kam këllqe ta përballoj të ftohtin, por e kam me ata që fton ti. Ato s’dua ta shoh me sy, sepse më neveritet kur gjykojnë mbi këngën e nuk njohin asnjë notë.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione