Pamje të pabesueshme/ Orkat sulmojnë balenën dhe e shqyejnë në oqean

Këto pamje të pabesueshme he të rralla tregojnë momentin kur një grup i orkave sulmojnë dhe vrasin një balenë të vetme.

Gjashtë orka, të reja dhe të rritura mesa tyre, shihen duke ndjekur dhe rrethuar një balenë minke, para se ta shqyejnë atë.

Ndjekja vdekjeprurëse është filmuar në Gjirin Avachinsky të Oqeanit Paqësor, pranë Siberisë larg-lindore.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione