“Në Shqipëri lulëzon trafiku i drogës dhe pastrimi i parave”, Këshilli Europian kritik ndaj situatës

Në një raport nga Këshilli Evropian për Marrëdhëniet me Jashtë (ECFR), lidhur me Ballkanin nuk ka fjalë shumë të mira për Shqipërinë. Faktet e zbardhura në raport ndoshta nuk i pëlqejnë askujt, ama është e vërteta dhe nuk kemi si të fshihemi. Është koha që Bashkimi Europian të lëvizë përtej “stabilokracisë” dhe të përballet me liderët politikë nacionalisto – etnikë dhe kleptokratë


MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione