Grate i rrebelohen Ali Ahmetit

Shoqata e forumit të gruas dhe Këshilli nacional për barazi gjinore përmes një letre, deri te kryetari I BDI-së Ali Ahmeti, kanë kërkuar që gratë të përfaqësohen nga 30% deri në 40 % në ndarjen e posteve në eshalonin e dytë dhe të tretë.Ato kërkojnë respektimin e ligjit për mundësi të barabartë me të cilin garantohen kuotat për përfaqësimin e gruas në opozita udhëheqëse.“Përderisa është ende ndarja e pozitave të eshalonit të dytë dhe të

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!