Donald Trump: Jam me prejardhje shqiptare,

ë një intervistë dhënë gazetës së mirënjohur amerikane New York Times. Donald Trump foli për paraardhësit e tij shqiptarë dhe për Kosovën. Ju sjellim për herë të parë në shqip pjesën ku ai flet për prejardhjen e tij dhe zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe rajon.New York Times: A mund të na tregoni pak për historinë tuaj familjare?Donald Trump: Vij nga një familje e varfër aristokrate. Babai im ka prejardhje shqiptaro-italiane, kurse

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!