Haradinaj: Secili ka te drejtë te jete FEDER(PEDER), por jo si Murat Meha

Një ish-Kryeministër tjetër i Kosovës, ka folur në lidhje me Ditën Kundër Homofobisë dhe Transfobisë. Është ai Kryeministri i 100 ditëshit, Ramush HaradinajPërmes një statusi në facebook, lideri i AAK’së ka thënë se është koha e fundit që t’i jepet fund diskriminimit në bazë të orientimit seksual dhe identitetit gjinor.Haradinaj nuk ka lënë pa e përmendur edhe Murat Mehën në statusin e tij, të cilin me një rast e pati quajtur ‘FEDER’ duke dashur ta

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!