Barack Obama adopton Isa Mustafen

Ka ndodhur ajo që pritej më së paku. Dëgjueshmëria dhe tifozëria e Isa Mustafës ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës është shpërblyer nga presidenti Barack Obama, i cili e ka adoptuar kryeministrin e Kosovës.Barack Obama ka thënë se ai dhe bashkëshortja e tij Michele ishin që moti në kërkim të një djali dhe një vëllai për dy vajzat e tyre. Pos tjerash, Obama ka thënë se Isa Mustafa, tash Obama Junior, është trashëgimtari më i devotshëm i familjes

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!