Qeveria ndan 5000 euro për ta bere synet Anton Qunin, ai nuk pranon

Pasi Kuvendi ndau 18 mijë euro për deputetin nga PDK, Xhavit Haliti, dhe 34 mijë euro për deputetin nga LDK, Bardhyl Meta, edhe deputeti Anton Quni i LDK’së i ndahet një shumë e parave. Por, këtij të fundit 5000 euro i ndahen nga Qeveria e Kosovës.Ekzekutivi i vendit i drejtuar nga Isa Mustafa ka ndarë këto para për ta bërë synet ish gjeneralin e UÇK’së, tash deputeti i LDK’së, por Anton Quni nuk ka pranuar një fond të tillë të dedikuar për

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!