Pas vendimit per vizat, BE ndalon gjitha kenget e gyrbetit

Aman aman Gjermani, e shkreta Zvicër ti…”, “O gyrbet, gyrbet i zi, jetën ma ke nxi…”, “Kjo bukë e gyrbetit nanë, e idht si pelimi…” etj., janë nga tekstet që nuk do të mund t’i dëgjoni asnjëherë në Kosovë.Kjo pasi BE ka kushtëzuar Kosovën me ndalimin e çdo këngë që vajton jetën në gyrbet, në mënyrë që të dilet me një vendim pozitiv për vizat.
Një gjë e tillë duket të jetë e papranueshme për ata që kënduan këto këngë dhe për ata që me ëndje i dëgjonin ato.

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!