Haradinaj: Une e kam perfunduar me perpara fakultetin sesa shkollen e mesme

Ramush Haradinaj në tentimin e tij për të treguar të veçantat dhe aftësitë e tij, ka treguar një gjë mjaft interesant nga avancimi akademiko-intelektual i tij. Kryeministri i cili jeton me nostaligjinë e 100 ditëve si Kryeministër, ka deklarar se më herë e ka përfunduar fakultetin sesa shkollën e mesme.“Unë vërtetë jam i aftë. Jam shumë i aftë. Jami i pari, e mbase i vetmi në këtë vend që më herët e kam kryet fakultetin sesa shkollën e mesme.

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!