SPECIALJA-Lista e emrave që duhet të përgjigjen për vrasje, krim të organizuar, korrupsion

Ne për emrat e më të dyshuarve për krime, vrasje politike dhe krim të organizuar kemi biseduar me Naim Miftarin i njohur për nxjerrjen e shumë dëshmive, që tregojnë për krimin e organizuar dhe korrupsionin në Kosovë, të kryer kryesisht nga e majta që kishte ngritur një sistem të sajin paralel gjatë luftës.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!