Hidhni 5 kokrra aspirina ne lavatriçe, ja çfare ndodh

Ju ka ndodhur të vini re që bluza apo këmisha juaj e preferuar nuk është më aq e bardhë si në fillim?
Ndoshta keni menduar se është bërë kështu nga ndonjë përzierje e gabuar me veshjet me ngjyrë ose detergjenti jo shumë cilësor, por edhe kur keni blerë një detergjent më të shtrenjtë, njollat dhe hija e grisë nuk janë larguar prej tyre.