“Bomba” e Nikoll Lesit: Kam informacione te mjaftueshme, ja cfare ndodh pas zgjedhjeve

Të them çfarë mendoj më aq sa kam informacion dhe kam informacion mjaftueshëm. Ky është një pazar. Një pazar që do vazhdojë edhe pas zgjedhjeve. Dëgjomëni mua. Ja këtu do jemi! Do të jetë një sistem dy partiak që do të përforcohet. Kjo marrveshje ka vetëm një gjë pozitive që eleminoi rrëmujat e planifikuara me 18 qershor. Nga ky pakt për mua fitoi Rama, Basha është i humbur nga kjo marëveshje”, deklaroi Lesi.