Imazhi që po çmend botën: A mund ta gjeni gjarprin e fshehur në gjethe?

Imazhi që po çmend botën: A mund ta gjeni gjarprin e fshehur në gjethe? (Foto)

Një fotografi e postuar në internet në të cilën është fshehur një gjarpër në gjethe, ka habitur mijëra përdorur të mediave sociale që janë këmbëngulës që ta gjejnë.
Ngjyra e gjarprit të fshehur është e ngjashme me gjethet që e rrethojnë në një zonë malore, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse njerëzit po e kanë të vështirë ta gjejnë, transmeton Telegrafi.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem