Ndjekësi i jashtëtokësorëve pretendon se ka gjetur një vendkalim në Hënë

Ndjekësi i jashtëtokësorëve pretendon se ka gjetur një vendkalim në Hënë (Foto)

Tyler Glockner nga Ohio e Shteteve të Bashkuara, beson se ka gjetur vendkalimin në sipërfaqen e Hënës, nëpër të cilën kalojnë jashtëtokësorët.
Në pamjet e marra nga Apollo 15 gjatë vitit 1971, ai pretendon se ka zbuluar hapësirën drejtkëndëshe që është si një stacion ku hyjnë dhe dalin UFO-të, transmeton Telegrafi.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem