Meda fyen rende kengetaret qe kendojne Tallava, i quan m…

Meda: Nuk jam këngëtar tallavaje

Edhe pse shquhet si një prej këngëtarëve më të sukseshëm të muzikës tallava Meda ka thënë që nuk e këndon këtë zhanër. Sipas tij muzika që ai e bën është muzikë e mirëfillt shqipe dhe nuk ka të bëj me tallava.
E karshi kritikave me të cilat shumë shpesh është ballafaquar, Meda qëndron shumë i ftohtë, madje thekson se edhe ato e kanë pasur vendin e vet duke bërë që ai të ketë edhe më shumë sukses.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem