Përse e la Lorik Cana futbollin – Ky ishte problemi shëndetësor që e detyroi

Përse e la Lorik Cana futbollin – Ky ishte problemi shëndetësor që e detyroi

Lorik Cana ka qenë i ftuar në programin “Pasdite në Top Channel” ku ka folur për jetën, familjen, karrierën dhe gjithçka që adhuruesit e tij dëshironin të dinin. Loriku ka treguar për të parën herë se çfarë e detyroi të largohej nga futbolli dhe nuk ishte aspak dëshira e tij. Ishin problemet shëndetësore me zemrën dhe mjeku kardiolog që e detyruan të hiqte dorë. Ish-kapiteni tregoi se pas këshillave mjekësore, ai nuk u largua menjëherë.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem