Brenda shtëpisë 25 milionëshe të Pacollit në Hajvali (VIDEO)

shtepiaaa

Behgjet Pacolli eshte nje nga biznesmenet me diskret. Megjithate per televizionin Klan, ai ka pranuar për pak ore të tregojë ambientet e rezidences se tij.Shikoni në disa minuta si duket kjo rezidencë dhe pamje të tjera ekskluzive nga brenda dhe jashte.

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem

Leave a Reply

Your email address will not be published.